Weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk és a böngészés is biztonságos legyen.
Termékek Menü

Ledison Hűségpont rendszer

Mi az a Ledison Hűségprogram?

Egy törzsvásárlói kedvezményprogram, amit azért hoztunk létre hogy megköszönjük a bizalmat és díjazzuk vásárlóink hűségét.

Hogyan működik?

 • Vásárolj, regisztrálj nálunk és vásárlásaid után pontokat kapsz. A pontokat később bármely termékre (akciósra is) be tudod váltani.
 • Vásárlás esetén minden elköltött 33 Forint után 1 hűségpont jár.
 • Beváltáskor 1 hűségpont 1 Forintot ér.
 • A hűségpontok érvényességi ideje 365 nap.

Miért érdemes csatlakozni?

 • A kedvezményekért!
 • Azért mert megbízható gyártók minőségi termékeit tudod kedvezménnyel megvenni

Hogyan tudsz csatlakozni?

 • Regisztrálj oldalunkon (kattints ide vagy keresd a Ledison.hu oldalán a jobb felső sarokban a Regisztráció menüpontot).
 • Kövesd a regisztrációhoz szükséges utasításokat.

Egy e-mailben megerősítjük a regisztrációdat és készen is vagy!

Adatkezelési Szabályzatunkat, Általános Szerződési Feltételeinket (ÁSZF) itt tudod elolvasni. A Ledison Hűségpont rendszerével kapcsolatos Ledison Hűségpontrendszer Szabályzatunkat pedig itt tudod megtekinteni.

Kérdés merült fel benned? Keresd Szakértőinket telefonon, emailben, Chat-en vagy személyesen a Ledison Világítástechnika Szaküzletében, a WestEnd-el szemben.

 

Törzsvásárlói hűségpont rendszer szabályzata

Hatályos: 2018. Június 10-től visszavonásig. 

Ledison Törzsvásárlói hűségpont rendszerre vonatkozó szabályok

A Ledison Törzsvásárlói program általános leírása

 • A Sysco-Lux Kft. (továbbiakban: Sysco-Lux) üzemelteti a Ledison Törzsvásárlói programot (továbbiakban: Program). A Program igénybevehetőségének eszköze regisztráció a Ledison.hu oldalán. (továbbiakban: regisztráció).
 • A Sysco-Lux a Ledison Világítástechnika webshopjában, a ledison.hu oldalon a Vásárlók részére hűségprogramot üzemeltet. A Programban a ledison.hu oldalon lebonyolított vásárlásaik után pontokat gyűjtenek a Regisztrációval rendelkező vásárlók (továbbiakban: regisztrált vásárló) online profiljukon. Az összegyűjtött pontok következő munkanapon történő vásárlás során felhasználhatók.
 • A Programban való részvétel a Sysco-Lux által mindenkor közzétett szabályok automatikus elfogadását jelenti. A Program határozatlan ideig érvényes/visszavonásig érvényes. A Sysco-Lux jogosult bármikor megszüntetni a Programot, amiről a Regisztrált Vásárlók számára előzetes értesítést küld, amelyben tájékoztatást nyújt a megszüntetésig gyűjtött, de még fel nem használt pontok tekintetében. A Program működése során a vonatkozó adatvédelmi szabályok figyelembe veendőek.

A Program jogosultjai

 • A részvételre minden Vásárló jogosult, aki regisztrálja magát az oldalon.
 • A regisztrációt csak a 18. életévüket betöltött Vásárlók tehetik meg.
 • A Programban való részvétel nem jár hátránnyal, a pontok beváltása önkéntes.

A Pontok gyűjtéséről

 • A Program elindulásától, azaz 2018.06.10-től kezdve minden vásárlást követően a Regisztrált Vásárló meghatározott mennyiségű pontot kap.
 • A pontszámítás alapja a vásárló által készpénzben, bankkártyával, Ledison Ajándékkártyával és utalvánnyal megfizetett egyes termékek forintban kifejezett értéke. A termékért kapott pont mindig a termékért aktuálisan fizetendő árból kerül meghatározásra. A megvásárolt termék egységárának forintban meghatározott értékének minden 10 Ft-ja után 1 pont jár. 10 Ft-nál alacsonyabb rész esetén lefele kerekítés történik. (Ha tehát egy termék árának forintban meghatározott értéke 999 Ft, úgy a termékért 99 pont jár.)
 • A pontok gyűjtésére a regisztrációtól követő naptól van lehetőség. A pontok a Ledison Világítástechnika Szaküzletében történő jóváírására jelenleg nincs lehetőség.

A pontok a ledison.hu-n történő jóváírásának előfeltétele, hogy a Vásárló regisztrált vásárló legyen a Ledison.hu oldalán.

 • A Sysco-Lux egyes akciók keretében időnként meghatározott vásárlói műveletekre (pl.: hírlevél-feliratkozás, kvízben való részvétel stb.) vonatkozóan további extra pontot írhat jóvá a vásárló kártyaegyenlegén.

Pontok jóváírása/levonása

 • Az adott vásárlással megszerezhető pontok jóváírása, a ledison.hu oldalon történő megrendelés esetén a szállítónak történő átadást követő napon történik.
 • Ledison.hu-n leadott megrendelés esetén a megrendelés és az átvétel időszaka között úgynevezett zárolt – fel nem használható – státuszba kerülnek a jóváírható pontok. A pontjóváírásra a szállítónak történt átadást követő napon éjféltől kerül sor.
 • A sikertelen, azaz nem teljesült megrendelésekért – amely okától függetlenül lehet a Sysco-Lux részéről át nem adott, vagy a Regisztrált Vásárló által megrendelt, de át nem vett termék – pont jóvá nem írható. Ha Regisztrált Vásárló a futárszolgálattól vagy átvételi ponton nem veszi át a megrendelt terméket, megrendelése (vásárlása) törlésre kerül, jóváírásra került pontjaival egyetemben.
 • Teljesült megrendelést követően a Sysco-Lux-tól átvett, de a Regisztrált Vásárló által az átvételt követően a termék (több megrendelt termék esetén a megrendeltekből egyes termékek) visszaküldése esetén (így pl. elállás) általános szabály, hogy a visszaküldött termék után korábban jóváírt pont levonásra kerül. Ha azonban a megrendelt termék(ek)et a Regisztrált Vásárló reklamáció miatt, de nem elállási szándékkal küldi vissza a Sysco-Lux-nak, úgy a Sysco-Lux ügyfélszolgálata a reklamáció ügyfélszolgálati felülvizsgálatát követően, egyedi elbírálás keretében jogosult mérlegelni, hogy az adott vásárlásáért jóváír-e pontot.
 • A pontok nyilvántartási időszaka az adott naptári év. A pontok a gyűjtés naptári évét követő év április 30-ig használhatóak fel, május 1-jén törlésre kerülnek.
 • Pont jóváírható minden termék vásárlása után, kivéve az ajándékkártyákat, a kuponos vagy más (pl. 2+1, 1+1, fix áras) akcióban vásárolt termékeket.
 • A Sysco-Lux fenntartja magának a pontgyűjtésben részt vevő termékek változtatásának jogát.
 • Az a Regisztrált Vásárló, aki regisztrált a ledison.hu oldalon és adatait rögzítette regisztrációjához, az a személyes menüjében megtekintheti egyenlegét, nyomon követheti pontgyűjtésének, beváltásainak történetét. Amennyiben a ledison.hu oldalon nem került rögzítésre a Vásárló adatai pontgyűjtés céljából, úgy a pontok utólagos jóváírására már nincs lehetőség.​

Pontok beváltása

 • A Regisztrált Vásárló pontegyenlegén elérhető pont beváltható vásárlás során. A beváltást a Regisztrált Vásárló kell kezdeményeznie. A beváltási szándék a ledison.hu oldalon a megrendelési képernyő „Törzsvásárlói pontok beváltása” szekciójában a jelölőnégyzetbe történő pipálással.
 • A vásárlás során beváltható minimum pontérték 5 pont termékenként. (pl.: kosárban 3 db termék esetén a minimum beváltható pont: 15) beváltás során 1 pont egyenértékű 1 Ft-tal.
 • A pontok beválthatóak a Ledison.hu kínálatában található termékekre, kivéve a vásárlási utalvány/ajándékutalványokat
 • A beváltás előfeltétele, hogy a vásárlás során a Ledison.hu oldalon a személyes menüben vagy a megrendelés folyamán rögzítve legyen.
 • Az adott vásárlás során beváltható pontmennyiség maximum a kosár fizetendő értékének 50%-a lehet. Amennyiben a Regisztrált Vásárló kosarában beváltásban nem szereplő termékek szerepelnek, úgy az a kosár értékéből levonásra kerül és az így fizetendő összeg 50%-áig váltható be pont.
 • Az utólagos pontbeváltásra és jóváírásra abban az esetben sincs mód, amennyiben a pontok jóváírása vagy beváltása az online kasszarendszer vagy a Ledison.hu bármilyen technikai vagy egyéb hibája folytán nem végezhető el.
 • A Ledison.hu oldalon regisztrált felhasználó, a pontokkal kapcsolatos e-mailes értesítésekről bármikor leiratkozhat.
 • 2018-tól minden év március 31-én felülvizsgáljuk a kártyahasználatot és a 3 évnél régebben sem pontgyűjtésre, sem pontbeváltásra nem használt Regisztrált Vásárlókat április 1-jén inaktiváljuk és töröljük a regisztrációt rendszerünkből.​

A Programban való részvétel feltételei

 • A Ledison.hu oldalon keresztüli regisztráció során jelen Szabályzat pontjainak tudomásul vételével a Vásárló elfogadja a Ledison Világítástechnika Törzsvásárlói Rendszer Szabályzatában leírtakat. Az adatlapon mindenki csak a saját adatait rögzítheti.
 • Amennyiben a Program bármely részével a Syco-Lux visszaélést tapasztal, úgy a Sysco-Lux jogosult az illető magán- vagy jogi személy részvételét a Programban megszüntetni, beleértve a regisztráció során jóváírt pontegyenleg törlését is, valamint a visszaélővel szemben az őt ért kárért a kár összege erejéig a kárt érvényesíteni.
 • Ha a nyilvántartott vásárlási érték jogosulatlanul vagy visszaélés révén került a nyilvántartásba, a Sysco-Lux jogosult azt a nyilvántartásból törölni, és a Regisztrál Vásárló profilját letiltani.
 • A Sysco-Lux jogosult Törzsvásárlói Rendszerének Szabályzatát egyoldalú döntésével bármikor módosítani. A szabályzat módosításáról a Sysco-Lux a Törzsvásárlókat a módosítás hatályba lépését követően megfelelő módon (e-mail vagy a Ledison.hu oldalon, illetve az értékesítő helyen kihelyezett közlemény) tájékoztatja. A Programban való további részvétellel a Törzsvásárlók a megváltozott szabályokat tudomásul veszik.

Adatok kezelése és védelme

 • A Regisztráicós adatlap kitöltésével a Vásárló hozzájárul, hogy a megadott személyes adatait és a Program igénybevételével kapcsolatos egyéb adatokat (vásárlás időpontja, vásárolt termékek stb.) a Sysco-Lux a Törzsvásárlói Rendszer működtetése, illetve a vásárlói szokásoknak a vásárlói igények jobb kiszolgálása érdekében történő kiértékelése, valamint a Törzsvásárlók hatékonyabb tájékoztatása céljából kezelje.
 • A Program igénybevételével kapcsolatos adatok a Törzsvásárló személyes adataival semmilyen esetben sem kerülnek összekapcsolásra. Az adatokat a Sysco-Lux bizalmasan kezeli, annak módja összhangban van Adatkezelési Nyilatkozatával (itt olvasható) azt harmadik félnek nem adja ki. A Törzsvásárló jogosult az adatkezelésre vonatkozó hozzájárulását írásban visszavonni, ebben az esetben a regisztráció törlésre kerül, nem használható többé, adatainak visszaállítása nem lehetséges.​

Felelősség

 • A Sysco-Lux nem felel a regisztrációkkal kapcsolatos visszaélésekért, valamint a regisztrált profil adatvesztésből származó károkért.
 • A szabályzatban hivatkozott forintértékek minden esetben áfával növelt bruttó értéket jelentik. Ez a szabályzat teljes körűen hatálytalanítja a korábbi szabályzatok rendelkezéseit. Amennyiben kérdése vagy észrevétele van a Ledison Világítástechnika Törzsvásárlói Rendszerrel kapcsolatban, kérjük, forduljon vevőszolgálatunkhoz, ahol munkatársaink készséggel segítenek Önnek: e-mail: webshop@syscogroup.hu

Hatálybaléptető, átmeneti és kiegészítő rendelkezések

 • Pontbeváltás és jóváírás esetén is tranzakciónként kizárólag egy regisztrált vásárlói profil használható fel, pontok összevonására más Vásárlói profillal nincs lehetőség.
 • Jelen szabályzat 2018. június 10-ével lép hatályba.

Egyéb rendelkezések:

 • Jelen szabályzat hatálya nem terjed ki az egyéb, egyedi megállapodások, programok alapján kiadott kedvezményt biztosító kártyákra.
Kérdése van, bal oldalon

SEGÍTHETÜNK?

Ügyfélszolgálat


Összehasonlítás
Minden termékre 100% árgarancia bal oldalon