Weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk és a böngészés is biztonságos legyen.
Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz

AJÁNDÉKUTALVÁNY 15.000 Forint értékben

Ár:
15.000 Ft (11.811 Ft + ÁFA)
Cikkszám: AJU-15000
Elérhetőség: 5 db raktáron
Gyártó:
Szerezhető hűségpontok: 938

Termék oldal jobb oldal

Érdeklődjön a termékről!
VAGY Kérjen egyedi
árajánlatot

Ügyfélszolgálat


Szállítási díjak

Leírás

Az ajándékutalvány beváltása:

A LEDISON Világítástechnika ajándékutalvány a www.ledison.hu weboldalon használható fel minden, a rendszerben elérhető termékre történő vásárláskor, valamint a LEDISON Világítástechnika hivatalos szaküzletében – 1132 Budapest, Váci út 6.  A megvásárolt termék árából levonjuk az ajándékutalványon szereplő összeget. Amennyiben a megvásárolt termékek értéke nem éri el az ajándékutalványon felhasználható összeget, a fel nem használt összeg a későbbiekben nem vásárolható le.  Ha a vásárlás összege magasabb, mint az ajándékutalványon felhasználható összeg, a fennmaradó összeget készpénzes vagy elektronikus fizetési móddal (pl.: bankkártyával) tudod kiegyenlíteni. Egy rendelés során több ajándékutalvány is felhasználható. Ebben az esetben az utalványok összegei összeadódnak. Ha egyszerre több ajándékutalványt szeretnél felhasználni, egyenként kell érvényesítened azokat.

Korlátozások az ajándékutalványokkal szemben:

A LEDISON ajándékutalvány kizárólag a www.ledison.hu weboldalon, vagy a LEDISON Világítástechnika szaküzletében (1132 Budapest, Váci út 6.) használható fel. A fizetés véglegesítését követően nincs lehetőség az ajándékutalvány utólagos beszámítására. Az ajándékutalványt nem lehet pénzzel feltölteni, értékesíteni, pénzre váltani. Az ajándékutalvány a vásárlást követően legkésőbb 1 órával aktiválódik. Az utalvány a vásárlástól számított 1 évig érvényes, hosszabbításra nincs mód.

Az ajándékutalvány elvesztése:

Amennyiben online vásárolsz LEDISON Ajándékutalványt, kérünk, vigyázz az e-mailben küldött PDF-re, és az azon szereplő kódra, mert az elvesztéséből fakadó kárért a LEDISON Világítástechnika nem vállal felelősséget. Továbbá nem vállaljuk a felelősséget, ha a kódot ellopják, vagy azt az engedélyed nélkül felhasználják. 

A megvásárolt ajándékutalványt kollégáink 24 órán belül, email-ben a vásárláshoz használt e-mail címre küldik ki. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kiváló